Silagra

Paket Pris Per piller Besparingar Beställ
100mg x 12 piller 389.89kr 32.49kr
100mg x 20 piller 541.72kr 27.09kr 108.09kr
100mg x 32 piller 758.63kr 23.71kr 281.07kr
100mg x 60 piller 1,235.82kr 20.60kr 713.62kr
100mg x 92 piller 1,691.32kr 18.38kr 1,297.82kr
100mg x 120 piller 1,951.61kr 16.26kr 1,947.27kr
100mg x 180 piller 2,732.47kr 15.18kr 3,115.85kr

Sildenafil Citrate

Köp Silagra direkt online. Problem med potensen kan drabba vem som helst och knäcka även den hårdaste av de hårda, vilket inte är särskilt konstigt då avsaknad av erektion vid sexuellt umgänge är en antipol av den manliga kraften, det maskulina. Inte heller vi i Sverige är förskonade. Därför ger potensproblem i regel självförtroende hos mannen en rejäl törn. Ett misslyckande ger ofta uppsått till tvivel, vilka i sin tur kan vara ett hinder för kommande samlag. Och så är den onda cirkeln igång… Men det finns lösningar för hur man på bästa sätt kan bryta detta negativa mönster och följdaktligen ta sig ur den här onda cirkeln.

Silagra är ett generiskt potensmedel som innehåller det aktiva ämnet Sildenafil Citrat. Det är framtaget av tillverkaren Cipla, som är känd för sin balans mellan pris och kvalité. Och eftersom det alltså är fråga om ett generiskt läkemedel, så handlar det om kvalité helt i nivå med dess originalpreparat, men till ett avsevärt mycket lägre pris. Detta gör det möjligt för alla män att införskaffa och prova preparatet helt oberoende av den ekonomiska situationen (då originalpreparatet kostar en del). Och vem kan egentligen motsätta sig argumentet om att alla män ska ha samma möjlighet till ett sprudlande sexliv? Tack vare det tillgängliga priset blir möjligheterna likvärdiga och detta är något vi välkomnar. Och låt inte det låga priset få dig att börja tveka. Det finns nämligen en logisk förklaring till varför priset mellan originalpreparatet och en generisk variant kan skilja sig så pass kraftigt. Vid framtagningen av originalpreparatet spenderas en stor summa ekonomiska medel på olika tester och undersökningar för att styrka och bevisa dess effekt. Dessa kostnader är de generiska läkemedlen förskonade från och detta tillåter dem därför att ha ett lägre pris. Att köpa Silagra billigt och receptfritt på internet är väldigt enkelt. Du kan införskaffa preparatet direkt online och därmed undvika att behöva besöka ditt lokala apotek, vilket av många ses som en enorm lättnad. Silagra finns tillgängligt i tre olika doseringar: 25 mg, 50 mg och 100 mg.

Före du intar Silagra för första gången finns det en rad olika saker du bör tänka på. Preparatet kan ha vissa kontraindikationer och därför bör du alltid noggrant läsa igenom dessa för att försäkra dig om att det inte utgör någon risk att inta preparatet. Det kan röra sig om allergi, kombination av preparatet med andra läkemedel eller sjukdomar som kan påverkas av ett eventuellt intag av preparatet. Det allra bästa är att gå och rådfråga din läkare för att få ett korrekt svar. En läkare är även bättre insatt i vilka mediciner som går att kombinera med Silagra. Därför är detta att rekommendera. Sådana saker som alkohol kan försämra preparatets effekt och i värsta fall också förvärra eventuellt biverkningar av preparatet, varpå det är bättre att inte dricka någon alkohol i samband med intag av preparatet. Vid en eventuell överdosering av preparatet måste du omedelbart vända dig till närmaste vårdcentral eller sjukhus då detta kan vara extremt farligt.

Kom ihåg, Silagra kommer inte att börja verka av sig självt, utan kräver naturlig sexuell upphetsning. Intas ungefär en timme före antagen sexuell kontakt.