Mannens potens efter intag av Viagra Soft

Då sexuell attraktion uppstår strömmar blodet till i könsorganet i större mängd än vanligt. Tack vare detta blodflödet blir penis hård och växer sig större. Den fysiologiska processen kallas erektion. Efter avslutat samlag inträffar ett bortfall av blod och erektionen försvinner bort.

Om en långvarig erektion som varar i mera än 6 timmar kan observeras är det nödvändigt att ta kontakt med läkare för konsultation. En erektion som håller i sig i längre tid än brukligt kan ha negativ inverkan på könsorganet.

Erektionsstörningar kan uppstå som ett resultat av olika sjukdomar, samt användande av specifika läkemedel. Av sådana orsaker kan blodcirkulationen vara otillräcklig och erektion kan således inte uppstå. I sådana fall är det fråga om erektil störning.

Vid intim närhet börjar hjärtat att jobba i uppsnabbad rytm och därför måste män som har rubbningar i hjärtats funktioner avstå från sexuella relationer. Då sådana problem förekommer är det nödvändigt med omedelbar behandling.

Om sådana sexuella problem som erektil dysfunktion finns behöver man direkt ta kontakt med en specialist för behandling. Det är ett måste att bli behandlad för hjärt-kärlsjukdomar eftersom hjärtat måste kunna vara tillräckligt starkt för att klara av förstärkt arbetsbörda vid sexuell kontakt.

Det är dessutom nödvändigt att besöka en specialist om du vid intim närhärhet känner av smärta i bröstkorgen, yrsel eller illamående. Det finns ingen som helst anledning att inte låtsas om situationen då det finns risk att det hela förvärras och hela organismen kan drabbas i värsta fall. Och då kommer inte läkemedel att kunna hjälpa.